GO! workforce

niet zomaar een uitzendbureau

Met onze persoonlijke werkwijze en ruim 15 jaar ervaring in de detachering zijn wij altijd uit op het beste resultaat. Om ergens echt goed in te zijn, is het belangrijk om keuzes te maken.

Wij richten ons op de jacht- en interieurbouw, scheepsbetimmering en elektro- en metaaltechniek. Als branche deskundige voelen wij onze opdrachtgevers aan.

Onze meubelmakers, scheepstimmerlieden, montagemedewerkers, elektriciens metaalbewerkers en lassers zijn Nederlands of van buitenlandse komaf. Voor alle partijen willen wij een volwaardige sparringpartner zijn.

Dat is waar onze kracht ligt!

Om ons werk zo goed mogelijk te doen hebben wij onze backoffice uitbesteed aan onze partner Flexhub. Hierdoor ligt onze focus 100% op het invullen van uw behoefte als inlener en als professional.

Certificeringen

NEN
VCU
SNA

 
 
Certificeringen
Dankzij onze intensieve samenwerking met Flexhub kunnen wij u verzekeren dat u zaken doet met een onderneming die gespecialiseerd is op het gebied van uitzenden en die voldoet aan de eisen die in de uitzendbranche worden gesteld. Flexhub en Go! Workforce bundelen hun krachten op het gebied van het samenbrengen van vraag en aanbod op de arbeidsmarkt. Flexhub is in het bezit van de volgende certificaten:

• SNA

Wilt u een certificaat inzien? Dan verwijzen wij u graag door naar de website van Flexhub.

GO! workforce voor:

  • Maximale flexibiliteit tegen eerlijke condities
  • Kennis van de markt en uw branche
  • Betrouwbaar, persoonlijk en betrokken
  • Uitgebreid Europees netwerk
  • Gecertificeerd